Articole

Soareci

Societatea Ligriv D.D.D vine in intampinarea clientilor sai chiar daca acestia nu se confrunta in acest moment cu invazii de soareci. Este bine de stiut ca societatea noastra ofera si preventie in ceea ce inseamna deratizarea. Ca in toate domeniile, preventia este evident mult mai ieftina si mult mai usor de realizat si tocmai de aceea specialistii nostri recomanda deratizarea si dezinsectia timpurie.


Soarecii se pot inmulti foarte repede, pentru ca o femela se poate reproduce inca de la varsta de doua luni. Aceasta naste in jur de 12 pui si este capabila ca in trei saptamani sa nasca din nou.

În fiecare iarnă, soarecii si alte rozătoare invadeaza milioane de case. Soarecii  de obicei intra în casele noastre intre octombrie si februarie, în căutarea de hrană, apă si adăpost de frig. Asadar daca observati un soarece in casa este clar ca acesta nu este singur, sau daca este singur cu singuranta nu va fi pentru foarte mult timp.
În ciuda corpurile lor mici, soarecii mananca între 15 si 20 de ori pe zi. Datorită obiceiurilor lor alimentare frecvente, ei preferă să construiască casele lor in jurul surselor alimentare. Desi se inmultesc asa de repede, in salbaticie, soarecii nu traiesc mai mult de cinci luni de zile, din cauza pradatorilor precum pisici, vulpi sau serpi.

Toata lumea stie ca soarecii pot răspândi boli cum ar fi Hantavirus si Salmonella, dar asta e doar începutul. De fapt, soarecii pot transporta nu mai puțin de 200 de agenti patogeni umani care pot provoca boli serioase cauzatoare de moarte, daca nu sunt tratate corespunzator.

Un alt aspect important din coabitarea dintre om si soarece este ca acestia elimina intre 40 si 100 de excremente pe zi, iar atunci cand se deplaseaza prin casa pot lasa urme de urina. De aceea este bine ca atunci cand obervati un soarece sa apelati imediat la ajutor specializat.

Icon Interventie in 3h
de la apelul telefonic
Icon Posibilitatea de
contact NON-STOP
Icon Garantia unei
lucrari de calitate
Icon Returnarea banilor
in caz de nemultumire