Articole

Ligriv D.D.D are o experienta vasta si de lunga durata in serviciile de deratizare si dezinsectie si de aceea putem spune ca nu exista caz pe care sa nu il putem rezolva, indiferent daca este vorba despre gandaci de canalizare, gandaci de Colorado, viespi sau alte insecte care dau mari batai de cap beneficiarilor nostri. Cu solutiile aplicate corect si conform indicatiilor primite de la producator, secialistii Ligriv D.D.D intervin in mod personalizat pentru fiecare caz in parte si astfel rezultatele sunt intotdeauna la cele mai inalte standarde.


Iata si cateva data interesante despre gandaci, date pe care este bine sa le cunoasteti pentru a putea intelege de ce este bine sa apelati la echipe specializate atunci cand va confruntati cu o invazie de gandaci de canalizare sau gandaci de Colorado.

Gandacii sunt pe Pamant inca de pe vremea dinoaurilor, dar spre deosebire de acestia, gandacii au reusit mereu sa isi adapteze stilul de viata la conditiile climatologice existente. Gandacii reprezinta unele dintre cele mai adaptabile fiinte de pe Pamant, iar in total sunt circa 4 mii de specii, precum gandaci de canalizare sau gandaci de Colorado.

Cel mai adesea, gandacii se gasesc in case si in cladiri pentru ca prefera mediile apropiate de apa si unde isi pot gasi hrana foarte usor. Din nefericire, gandacii pot produce alergii sau, mai grav, sa declanseze crize de astm, in special la copii. Gandacii pot transmite aproximativ 33 de bacterii diferite.

Daca nu au hrana suficienta, gandacii pot supravietui fara probleme circa o luna intreaga fara mancare, si circa doua saptamani fara apa. 

Unele femele gandac se imperecheaza o singura data si raman insarcinate pentru intreaga lor viata. Gandacii pot alerga circa 3 mile intr-o singura ora si isi pot tine respiratia pentru 40 de minute.  Un gandac poate sa supravietuiasca pana la o luna fara cap.

Icon Interventie in 3h
de la apelul telefonic
Icon Posibilitatea de
contact NON-STOP
Icon Garantia unei
lucrari de calitate
Icon Returnarea banilor
in caz de nemultumire