Articole

Ligriv D.D.D este o companie care ofera servicii de deratizare si dezinsectie pentru toti cei care au asemenea probleme, inclusiv pentru spatiile comerciale, restaurante, baruri care au obligatia sa execute periodic dratizari si dezinsectii.

Furnicile sunt insecte ce fac parte din familia farmicide si reprezinta unele dintre cele mai organizate si interesante fiinte de pe Pamant. In lume sunt peste 12 mii de specii de furnici care traiesc pe toate continentele, cu exceptia Antarticii. Cele mai multe furnici traiesc in zonele tropicale, iar un singur acru din Padurea Amazoniana poate gazdui 3.5 milioane de furnici. De-a lungul anilor, furnicile au reprezentat pentru cercetatori un domeniu foarte interesant, in special datorita organizarii de care dau dovada. Intr-un musuroi, fiecare furnica in parte are un rol bine stabilit si nu niciuna nu se abate de la ceea ce are de facut. In momentul in care aleg sa isi caute o casa furnicile sunt foarte atente si cauta pana cand gasesc locul ideal in care sa inceapa sa construiasa. 
Cateva dintre ele cauta locuri si in momentul in care gasesc ceva care prezinta interes cheama la "vizionare" alte furnici. Daca si acestora le convine locul gasit vor fi chemate si celelalte furnici.
Furnicile sunt capabile sa transporte obiecte care cantaresc de 50 de ori mai mult decat greutatea corpului lor,.


Cercetatorii sustin ca masa totala a tuturor furnicilor de pe planeta este egala cu masa totala a tuturor oamenilor. Adica pentru fiecare persoana in parte exista 1.5 milioane de furnici.

Spiritul lor oganizatoric le face pe furnici sa fie tirane, pentru ca in cazul in care au nevoie de munca pentru colonia lor nu vor ezita sa tina captive alte furnici pe care sa le trateze drept sclavele lor si pe care le vor exploata la maximum.

Icon Interventie in 3h
de la apelul telefonic
Icon Posibilitatea de
contact NON-STOP
Icon Garantia unei
lucrari de calitate
Icon Returnarea banilor
in caz de nemultumire