Articole

Ligriv D.D.D ofera servicii de dezinsectie impotriva capuselor. Specialistii nostri folosesc substante omologate si ofera garantie clientilor pentru dezinsectiile executate.

Tratamentul este aplicat dupa o analiza serioasa a specialistilor care vor determina gradul de invazie si vor decide care sunt cele mai bune metode de interventie.

Capusele nu sunt considerate insecte. Acestea sunt cei mai mari acarieni, avand o lungime de 2–30 mm, in funcție de specie si stadiu de viața. Ceea ce inseamna ca ele sunt mai strans legate de paianjeni si scorpioni decat de insecte.

Capusele sunt foarte periculoase si dupa cum bine stiti pot transmite boala Lyme care poate provoca paralizie. Totusi, este bine de stiut ca doar un anumit tip de capuse poate provoca aceasta boala. In toata lumea exista aproximativ 850 de specii de capuse, unele dintre acestea fiind capabile sa transmita boli, cum ar fi boala Lyme, Ehrlichia sau febra Rocky Mountain. in Romania sunt raspandite 27 specii de capuse, iar primele cazuri de boli transmise la om de o capusa au fost documentate inca din secolul al 19-lea.

Capusele vor cauta sa urce pe corp, undeva in zona capului, gatului sau chiar a urechilor. Aici pielea este mai fina si o pot strapunge mai usor.
Desi lumea se fereste de capuse in special in anotimpul cald, este bine de stiut ca acestea sunt active si pe timpul iernii, cand sunt in cautare de hrana.

In cazul descoperirii unei capuse pe piele nu este bine sa incercati eliminarea acesteia pentru ca pot ramane resturi ale corpului capusei in piele, ci este cazul sa va prezentati la doctor pentru indepartarea ei. Astfel evitati complicatile unei eventuale infectii.
Pentru a lua legatura cu specialistii nostri care va pot acorda mai multe informatii despre dezinsectia unei zone invadata de capuse va rugam sa folositi urmatorul numar de telefon:  0724.355.711

Icon Interventie in 3h
de la apelul telefonic
Icon Posibilitatea de
contact NON-STOP
Icon Garantia unei
lucrari de calitate
Icon Returnarea banilor
in caz de nemultumire