Articole

Ligriv DDD ofera,pentru clientii sai, si servicii de dezinsectie plosinite. Specialistii Ligriv vor trata cu deosebit interes si profesionalism dezinsectia unei zone afectate de o invazie de plosnite.

Plosnitele sunt insecte care prefera sa se hraneasca muscand pielea oamenilor in timp ce acestia sunt nemiscati. Si ce loc este cel mai bun pentru a face acest lucru decat patul in care dormim noapte de noapte. Numele din Latina este Cimex lectularius ceea ce inseamna gandacul patului.

Trebuie spus ca plosnitele nu au preferinte legate de curatenia pe care o gasesc in casa in care decid sa se adaposteasca, iar igiena nu are legatura cu invazia de plosnite, acestea putand fi gasite atat in case foarte curate si bine intretinute cat si in case mai murdare.
Spre deosebire de alti gandaci sau insecte, pentru plosnite oamenii de stiinta nu au descoperit pana in acest moment daca acestea pot transmite sau nu boli grave, insa acestia au declarat ca insectele sunt capabile sa agraveze o alergie sau un astm.


De asemenea, cercetatorii spun ca indiferent daca plosnitele transmit sau nu boli, acestea nu ar trebui tratate ca un lucru minor si ar trebui sa se apeleze la ajutor specializat in dezinsectie.
Desi muscaturile plosnitelor ar respecta un patern, cercetatorii spun ca nu toate sunt la fel, iar oamenii si corpurile lor reactioneaza diferit la muscaturile acestor insecte. Chiar daca sunt considerate insecte nocturne, plosnitele nu vor rata ocazia sa muste chiar si in timpul zilei.

In timp ce muscaturile si mancarimile va indica faptul ca aveti o invazie de plosnite, s-ar putea ca in cazul in care invazia este una mica sa nu puteti observa celelalte semne. Asadar este bine sa apelati la un profesionist imediat ce apar primele semne.
Nu va aruncati toate lucrurile doar pentru ca ati suferit de o invazie de plosnite. Daca hainele dumneavoastra au fost in camera in care s-au aflat insectele tot ce trebuie sa faceti este sa le bagati la spalat la cel putin 120  de grade pentru cel putin  30 de minute.

Icon Interventie in 3h
de la apelul telefonic
Icon Posibilitatea de
contact NON-STOP
Icon Garantia unei
lucrari de calitate
Icon Returnarea banilor
in caz de nemultumire