Articole

Dezinsectie Purici

Ligriv D.D.D. ofera servicii de dezinsectie chiar si atunci cand va confruntati cu probleme legate de purici. Solutiile folosite de catre specialistii nostri sunt atent alese astfel incat sa nu fie periculoase pentru oameni sau alte animale pe care le aveti pe langa casa. In urma tratamentului fiecare client beneficiaza de garantie din partea companiei noastre, in conformitate cu solutiile folosite.

Puricii sunt insecte care se hranesc cu sangele gazdei lor, oameni, pasari, animale domesice si animale salbatice. Aceste insecte se inmultesc foarte repede deoarece o femela poate depune aproximativ 2 mii de oua pe toata durata vietii sale. Desi sangele pe care il beau poate depasi chiar si de 15 ori greutatea corpului, puricii pot trai chiar si o suta de zile fara sa consume sange. 

Pe cat posibil este bine sa va feriti de purici pentru ca aceste insecte sunt cunoscute pentru răspândirea ciumei bubonice. Ele transmit, de asemenea, boala bacteriană tifosul murin la om pe care o iau de la șobolani infectați. Saliva lor este un alergen care poate provoca reacții alergice la animalele de companie și la om. Puricele poate transfera, de asemenea, tenii și poate provoca anemie la animalele de companie. Mușcăturile de purici provoca umflaturi rosii dureroase si dau senzație de mâncărime.

Un lucru interesant la purici este faptul ca ei pot sari in inaltime circa 20 de centimetri, ceea ce reprezinta de 150 de ori inaltimea lor. Adica, transpus in viata noastra, asta ar insemna ca un om sa poata sa sara dintr-o singura data peste un zgarie nori, peste 260 de metri.

In cazul unei invazii nu executati singuri o actiune de dezinfectie. Specialistii sunt atent pregatiti si vor folosi solutiile potrivite in urma unei analize la fata locului. Solutiile utilizate nu sunt periculoase pentru om sau pentru alte animale pe care le aveti in casa.

Icon Interventie in 3h
de la apelul telefonic
Icon Posibilitatea de
contact NON-STOP
Icon Garantia unei
lucrari de calitate
Icon Returnarea banilor
in caz de nemultumire