SERVICII DDD, PENTRU UN MEDIU SANATOS SI SIGUR

Pentru a aduce in mediul online informatii despre activitatea pe care o desfasuram, compania noastra a demarat un proiect care are drept scop evidentierea acestor servicii DDD pe care le oferim clientilor nostri.

Cu peste 1000 de clienti satisfacuti de rezultatele activitatii noastre, dorim sa ne largim aria clientilor oferind informatii concludente despre serviciile de deratizare, dezinfectie si dezinsectie pe care le practicam cu succes de multi ani de zile.

SERVICII DDD CU 10% MAI IEFTINE

Totodata, am initiat si o facilitate de care pot beneficia cei care apeleaza la aceste servicii si provin din mediul online. In acest sens, noi oferim o reducere de 10% tuturor celor care fac comanda prin intermediul site-ului nostru sau care ne specifica ca au gasit numerele noastre de telefon in acest site. Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin email si va garantam un discount de 10% pentru serviciile pe care ni le veti solicita.

Va instiintam ca va punem la dispozitie cu promptitudine aceste servicii DDD, atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

SERVICII DDD ELIMINA RISCUL DE INFECTII CU MALADII TRANSMISE DE INSECTE SAU ROZATOARE

Experienta de peste 10 ani pe care o avem in domeniul deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei, precum si personalul nostru calificat garanteaza rezultate eficiente si pe termen lung. Indiferent daca este vorba de domeniul public sau privat, de mediul rural sau de cel urban, deratizarea are o importanta deosebita, fiind stipulata prin lege, deoarece rozatoarele daunatoare pot transmite diferite maladii care afecteaza negativ sanatatea oamenilor si a animalelor.

In ceea ce priveste dezinsectia, aceasta este o masura obligatorie daca vrem sa ne protejam de efectele devastatoare pe care le poate avea infectarea cu o boala transmisibila prin intermediul insectelor.

Contactati-ne si noi va vom ajuta sa scapati definitiv de soareci si sobolani sau de tantari, muste, purici, paduchi, furnici, plosnite sau alte insecte atat de periculoase prin bolile pe care le pot transmite organismului uman sau animal.

SERVICII DDD PRIN UTILIZAREA DE PRODUSE INOVATIVE SI SIGURE

Solutiile pe care le utilizam pentru dezinsectie sunt fabricate de branduri celebre atat pentru eficacitatea produselor lor cat si pentru siguranta acestora, neprezentand nici un fel de efecte nedorite asupra sanatatii oamenilor. De altfel, toate substantele pe care le folosim sunt atestate de Ministerul Sanatatii, prin urmare aveti garantia netoxicitatii lor. Deratizarea o realizam in functie de fiecare caz in parte, folosind metode extrem de eficiente, sub forma de baton cerat sau pe suport cerealier, pe care le amplasam in statii de intoxicare.

Oferim servicii DDD pentru orice fel de spatiu, interior sau exterior, de pe tot teritoriul tarii. Ne adresam atat gospodariilor individuale cat si unitatilor comerciale, de alimentatie publica, hoteluri sau restaurante, scoli, gradinite, cinematografe sau sali de spectacole.

Actionam foarte eficient si in spatiile externe precum gradini, campuri, strazi, alei, parcuri sau curti.

Telefonati-ne acum si mentionati ca ati gasit numarul nostru de telefon pe site-ul nostru sau contactati-ne prin email si veti beneficia garantat de o reducere de 10% pentru serviciile noastre.