Gandaci

gandacul-de-colorado
ganbdaci2

Iata si cateva data interesante despre gandaci, date pe care este bine sa le cunoasteti pentru a putea intelege de ce este bine sa apelati la echipe specializate atunci cand va confruntati cu o invazie de gandaci de canalizare sau gandaci de Colorado.

Gandacii de Colorado

Gandacul de Colorado este o insectă foarte raspandita la nivel mondial. Gandacul de colorado este asociat cu locurile de cultura si de depozitare a cartofilor, asupra carora acționeaza ca un daunator.

Prin pagubele pe care le cauzeaza, aceasta specie este considerata un adevarat flagel pentru culturile de legume. Este greu de combatut si se inmuleste foarte repede. Pagubele pe care acesta le aduce culturilor, în cazul când nu se iau mǎsuri imediate, pot ajunge pânǎ la distrugerea suprafeței cultivate.

Gandacii de canalizare

Gandacul de canalizare sau cel de bucatarie, este o insectă din ordinul blatodeelor, care locuieste pe langa locuinte, hranindu-se cu diferite alimente de origine vegetala, in special cu resturi alimentare.

Acestia dauneaza prin contaminarea produselor agroalimentare cu excremente si exuvii, dar si prin transmiterea de agenti patogeni ai diferitelor boli.

Afla mai multe despre serviciile noastre de dezinsectie.