SERVICII DDD, PENTRU UN MEDIU SĂNĂTOS ȘI SIGUR

Serviciile de deratizare, dezinsecție și dezinfecție ale Ligriv DDD au fost până acum solicitate de peste 25.000 de clienți – atât din mediul urban, cât și cel rural, pentru locuințe sau spații de birouri, depozite, cabinete medicale și nu numai.

Din dorința de a putea ajuta pe cât mai multe planuri, am decis să extindem serviciile noastre dincolo de partea de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. Tocmai de aceea, vă prezentăm în cele de mai jos serviciile de erbicidări, defrișare sau curățări terenuri.

SERVICII ERBICIDĂRI ȘI ERBICIDĂRI TOTALE

Erbicidarea este o etapă foarte importantă în efortul de a obține o recoltă mai bogată la cereale, plante sau la vie. Lipsa acesteia se reflectă în calitatea produselor, dar și în cantitatea roadelor.

Pentru o recoltă cât mai bogată sau pur și simplu pentru curățarea spațiilor sau a terenurilor năpădite de buruieni, ambrozie sau alte plante dăunătoare, precum și pentru pregătirea terenului pentru gazon, toaletare copaci, recomandarea noastră este să alegi serviciile noastre de erbicidare sau erbicidare totală.

SERVICII DEFRIȘARE ȘI CURĂȚARE TERENURI

Ambrozia este una dintre cele mai dăunătoare buruieni care poate fi eliminată prin defrișare, iar conform legii nr. 62/2018 combaterea acestei buruieni este obligatorie pentru toți proprietarii de terenuri. Aceștia sunt obligați să desfășoare acțiuni de prevenire, combatere și a distrugerii acestei plante pentru evitarea instalării și răspândirii vegetației adventive invazive.

Apelează la serviciul nostru de defrișare, garantăm rezultate chiar de la prima intervenție!

SERVICII DDD CU 10% MAI IEFTINE

Avem un extra-beneficiu pentru clienții care iau legătura cu noi prin mediul online! Astfel, toți clienții care solicită serviciile noastre prin intermediul site-ului sau specifică faptul că au găsit numerele noastre de telefon pe site beneficiază de o reducere de 10%! Transmite-ne acest aspect la telefon sau prin email și îți garantăm un discount de 10% pentru serviciile solicitate!

SERVICII DDD CE ELIMINĂ RISCUL DE INFECȚII CU MALADII TRANSMISE DE INSECTE SAU ROZĂTOARE

Experiența de peste 10 ani pe care o avem în domeniul deratizării, dezinfecției și dezinsecției, alături de echipa noastră de specialiști garantează rezultate eficiente și pe termen lung. Indiferent că vorbim despre spațiul public sau privat, rural sau urban, acțiunile noastre de intervenție sunt efectuate cu același nivel de profesionalism.

Fie că vă confruntați cu invazii de șoareci, șobolani, gândaci, purici, ploșnițe sau alte insecte periculoase, Ligriv DDD este gata să intevină pentru eliminarea definitivă a focarului.

SERVICII DDD PRIN UTILIZAREA DE PRODUSE INOVATOARE ȘI SIGURE

Soluțiile utilizate pentru dezinsecție sunt fabricate de branduri de top – le-am ales atât pentru eficiența lor, cât și pentru siguranța ta. Toate substanțele folosite în intervențiile noastre sunt avizate de Ministerul Sănătății, astfel că ai garanția netoxicității lor.

Serviciile noastre DDD sunt disponibile atât pentru gospodăriile individuale, cât și pentru unități comerciale, hoteluri, restaurante, școli și grădinițe, cinematografe sau săli de spectacol.

Nu uita, contactează-ne chiar acum și menționează că ne-ai descoperit prin website și beneficiezi de o reducere garantată de 10%!