CONTRACTE DDD PRIN CARE SE STIPULEAZA GARANTIA SERVICIILOR NOASTRE

Firma noastra furnizeaza servicii de deratizaredezinsectie si dezinfectie pentru orice obiectiv de pe teritoriul tarii, atat in mediul urban cat si in cel rural, indiferent daca este vorba despre domeniul public sau cel privat. Odata ce ne veti contacta, va vom raspunde cu promptitudine pentru a intocmi impreuna contracte DDD prin care ne angajam sa va oferim servicii de calitate, cu rezultate excelente pe termen indelungat.

Prin contract, ne angajam sa furnizam serviciile de care aveti nevoie, iar in cazul in care in perioada de garantie se produce o reinfestare va vom oferi un tratament suplimentar inclus in pretul initial.

CONTRACTE DDD CLARE SI TRANSPARENTE

Pentru o transparenta totala si evitarea ambiguitatii, va vom specifica lista cu substantele pe care le utilizam insotita de o serie de date despre acestea, cum ar fi furnizorul lor, ingredientele active, zona in care vor fi folosite si metoda de aplicare.

Toate pesticidele utilizate trebuie sa faca parte din substantele atestate de normele aflate in vigoare si vor fi pastrate in recipienti impermeabili pentru a preveni scurgerea lor in timpul manipularii sau al transportului. Recipientii vor fi etichetati in mod clar si distinct cu informatii despre continut, despre gradul de nocivitate sau riscurile care deriva daca sunt lasate la indemana copiilor. In aceste contracte DDD vor fi mentionate, de asemenea, instrumentele, dispozitivele si echipamentele necesare pentru efectuarea serviciilor, precum si faptul ca acestea trebuie pastrate in permanenta in buna stare de functionare.

CONTRACTE DDD PRIN CARE SE STABILESC CONDITIILE FURNIZARII SERVICIILOR

Daca o parte din serviciile efectuate nu vor fi in conformitate cu cerintele inscrise in contract, clientul are dreptul sa nu plateasca contravaloarea lor.

In plus, contractantul va stabili un program de lucru prin care se va preciza clar frecventa tratamentelor care urmeaza sa fie efectuate, insa clientul va avea posibilitatea sa varieze aceasta frecventa, fara a se vicia clauzele contractuale.

Plata se poate face o singura data sau in rate, in functie de acordul stabilit intre contractant si client.

In cazul in care clientul va suferi pierderi materiale in urma efectuarii tratamentelor de dezinsectie, deratizare sau dezinfectie, contractantul este singurul raspunzator si il va despagubi pe client, conform legislatiei in vigoare

CONTRACTE DDD – EXPRESIA RESPONSABILITATII NOASTRE

Prin urmare, noi ne asumam responsabilitatea pentru toate actiunile pe care le facem in vederea furnizarii de servicii de deratizare sau dezinfectie, asa incat clientii pot apela la firma noastra in deplina siguranta. Responsabilitatea noastra deriva si din clauzele inscrise in aceste contracte DDD.

Reamintim ca oferim cele mai bune solutii pentru a va scapa de rozatoare sau insecte purtatoare de boli transmisibile, iar tehnologia pe care o utilizam este una moderna si novatoare. Folosim produse fabricate de branduri celebre, eficiente si in acelasi timp sigure pentru organismul uman sau animal, dar si pentru mediul inconjurator. Substantele sunt atestate de Ministerul Sanatatii, ceea ce constituie o garantie in plus pentru siguranta dumneavoastra.

Mentionam ca puteti beneficia de o substantiala si garantata reducere de 10% daca sunteti clienti noi care provin din mediul online.